Виктор Ангелов е много коментиран в последно време заради донжуанските си

...
Виктор Ангелов е много коментиран в последно време заради донжуанските си
Коментари Харесай

Влюбеният Виктор крие годеница извън къщата на Биг Брадър

Виктор Ангелов е доста коментиран в последно време поради донжуанските си изпълнения в най-известната реалити къща. Още с влизането си той се " влюби " до уши в добре полираната от естетични процедури Беба и само след няколко дни й засвидетелства мощните си мераци, като даже й посвети стихотворение, пише Ретро. 

Зрителите останаха втрещени от бързото възникване на възприятията и засипаха интернет пространството с насмешки за бръснаря от Бургас.

Но дали той в действителност напълно инцидентно е срещнал любовта на живота си в изолацията на Нови хан, или това просто е тактика за продобиване на формата?

Виктор си има избраница. Според близки на двойката, която в никакъв случай не се е разделяла, двамата са заличили всички онлайн новини за годежа си, с цел да може напомпаното момче да завоюва благосклонностите на аудиторията като влюбен Ромео и по този метод да си обезпечи успеха.

Именно русото прелъщение стои зад обществените мрежи на Виктор сега и разгласява в тях най-актуалното от телевизионните осъществявания на годеника си. 

Връзката на Виктор с Деси стартира бурно, тъй като когато се срещат, мачото има съществени връзки с друга госпожица. Той я зарязва, а годежът му с Деси настава бързо по-късно.

Според нейни приятелки тя е изцяло уверена в годеника си и не се тормози от привидната му непосредственост, която той показва с модифицираната Беба.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР